daniellakarlssons.blogg.se

Prison Break

Kategori: Allmänt


 
Nu är det såhär va.. Att jag har börjat glo på Prison Break. Och jag vill inte ha några spoilers så ingen får prata om det :)
 
 
Imorgon vid 10 drar jag och babe och simmar lite i Eskilstuna. Det ska tydligen regna, vilket gör mig otroligt lycklig... Det har regnat exakt den här helgen typ 4 år i rad. 
 
 
Godnattttt
 

get out of my head

Kategori: Allmänt

 
Hej mitt huvud sprängs. 
 
Är fortfarande helt sönderstressad på grund av biologiprovet. Ikväll ska jag reda ut mina tankar lite. Försöka reda ut vad som är värt att tänka på. Och äta tacos och se på film med la familia. 
 
Hej mitt huvud sprängs. Av allt.
 
 
 

Tvistad

Kategori: Allmänt

 
HejhejHej
 
Jag har lite tvistat humör just nu. Känner mig happy
 
 
 
Men sen ser jag högen på mitt skrivbord och påminns om att jag har kursprov i biologi imorgon. Då känner jag mig mindre glad.
 
 
Så då känns hela livet bajs och jag kommer att tänka på allt annat dåligt och jag får prestationsångest och blir helt förlamad och vill helst bara sova. 
 
 
Så ärade medlemmar, tyck synd om mig. Och äcklas lite lagom av att jag fortfarande har svettiga idrottskläder på mig. Grejen är den att jag tar typ 2 timmar på mig från att jag går till duschen tills dess att jag är klar, påklädd och har återfått fokus. 
 
 
 

Månggifte

Kategori: Allmänt

 
Jösses vilken vild samhällslektion vi har här!
People are just as crazy as I am. 
Månggifte allihopa. Månggifte. Vad tycker ni?
Ska vi få gifta oss med fler än en?
Personligen vill jag gifta mig med enbart en pojke.
Men jag struntar i vad ni andra vill, love who ever u want!
 
 
 

Tråkigt alltså..

Kategori: Allmänt

 
 
 
hej kära vänner. Det är otroligt tråkigt väder.. Fast nu har vi bara idrott kvar och sen drar jag hem och hardcorepluggar biologi. Ska bli skönt att komma hem och slippa träna. Ska även städa lite eftersom att vi har besök ikväll. Just nu ligger allt på golvet; underkläder, strumpor, hela min garderob, halva Basses garderob, nötter, kuddar och filtar. Ah, måste städa. Och plugga! 
 
Föörrreeesten, min tand har gått sönder igen. Sorg. Orkar inte gå till tandläkaren igen!
 
 
 
 

Pappas födelsedag

Kategori: Allmänt

 
HEJ HEJ
 
Vi har diskuterat lite biologi här. Om ni undrade. 
Idag är det fisk! Happy.
 
Och idag fyller min bästaste underbaraste far 43 år! Så ikväll kommer farmor, farfar, extramormor, extramorfar och Marcus till oss och firar honom med thaimat! Trevlans! 
 
ADJÖ

Kroppshets

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
och detta gäller även alla andra kroppsformer, hudfärger, hårfärger, allt med utseende. Folk är så otroligt besatta av utseendet. Men som bilden säger: Om man vill säga att man gillar till exempel större (ingen av tjejerna på dessa bilder är "stora". Hemskt att säga att någon av dom är det.) tjejer mer än smala så behöver man inte säga något kränkande om den kroppsformen. Heller inte tvärtom. Typ "detta är vackrare än det där". NO STAHP. Säg istället: "det där är så jäävla vackert" Stryk det sista "vackrare än""bättre än". JUST STAHP. U GUYS ARE ALL BEAUTIFUL. 
 
Så nu beordrar jag er:
Sluta jämför.
OCH
Sluta hetsträna för att ändra era kroppar. Träna för att det får er att må bra. Träna för att kunna besegra era bröder i armbrytning.
Sluta proppa er fulla med grönsaker i syftet att gå ner i vikt. Ät morötter för att det är gott. Ät spenat för att inte få järnbrist och svimma under mensen. 
Sluta tro att ni inte duger som ni är. Ni duger fan så jävla mycket, ni kanske bara inte fattar det. Varenda en av er är vackra oavsett om ni har ett BMI på 16 eller 38. Ni behöver inte ändra på era kroppar. Ni måste bara fatta hur jävla vackra ni är. Fuckin' all of u.
 
Nästa gång någon ger dig en komplimang, skriv upp den på en lapp och sätt upp på ditt rum, ta åt dig av den. Och glöm inte att jag tycker iaf att du är vacker. Kommentera om du inte tror mig..
 

Nyköping

Kategori: Allmänt

Alltså jag trodde att jag bloggade från mobilen imorse men tydligen inte... 
 
Anyway. Idag har jag varit i Nyköping och träffat släkt och ätit otroligt god mat! Vaknade först upp hemma hos babe av att han fick sendrag i foten vid nio. Så då var jag pigg, trots godnatt vid 3 kvällen innan. Hann läsa biologi i 30 min typ. Hade behövts så mycket mer. 
 
 
 
Men väl hemkommen så har jag varit ganska effektiv och gjort detta:
 
 
Detta är bara en av alla 100 saker jag måste kunna på torsdag. Funkar bra för mig att "rita" på datorn. Det fastnar bättre om man måste hålla på ett tag. 
 
Imorgon blir det dubbel (friviillig dessutom) biologilektion vid 12.35 (var gärna avundsjuka), sen spanska och sen eventuell träning. Beror helt på biologipanik. Men det lutar åt träningshållet. Fast innan dess ska jag glo på Phineas & Ferb och slappa.
 
 

25 05 13

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan.
 
Har precis kommit hem från en runda på staden där jag träffade babe och fixade lite presenter. Japp. Så intressant och spännande! 
 
Här är två bilder från igår då jag myste med Bobo och Bella i lekparken, jag dör vad söta. Seriöst. Titta på dom! Det är mina gener det.
 
 
Ajjösss nu tänker jag låta dessa bilder representera vad jag ska göra fram till kvällen då jag ska ut till Amanda. 
 
 
tycka synd om mig själv, plugga och dricka kaffe. for you guys who didn't understand. 
 
 

Ramlar ur sängen. Yolo.

Kategori: Allmänt

Gonna sleep now. Har sovmorgon, vaccinering, chaptertest och redovisning imorgon. Får inte glömma att skolan serverar tzatsiki! Gråter inte för det, helt okej typ. Eller bäst.

För alla er som gillar andras olycka så kan jag meddela att jag ramlade ur sängen nyss. Det var sorgligt. Drog i täcket skithårt när jag låg på det.

Och nu regnar det in i mitt rum.  niiighty.

 

mys och sovmorgon

Kategori: Allmänt

 
Hej allihopa. Idag ska jag mysa mys med mig själv och min engelskapresentation. Ska prata om Australien inför klassen imorgon nämligen.. Måste se till att naila den. 
 
 
Ett stort bajsminus är att imorgon ska jag ta den sista Gardasil-sprutan och jag är livrädd. De tidigare har gjort megaont. 
 
 
Ett plus är däremot att jag börjar 10.20 imorgon! Och sen är det helg! Och på måndag har jag endast en lektion 15.00!!
 
 
ADJÖ AMIGOS VI HÖRS

Sebastian 15 år

Kategori: Allmänt

 
Idag firar jag och baby ett år tillsammans. Ett år fyllt av kärlek, äventyr, tjafs och ännu mer kärlek. Jag älskar dig baby, glöm aldrig det. 
 
Vi firade dock igår istället. Marcus fick ett fotoalbum av mig och jag fick en film och en fin tröja. Garvade som fan åt filmen. Den var typ underbar. Sen gjorde vi en äcklig rabarberpaj också! Mindre god. 
 
Idag fyller även Basse 15 år! Gratttttissss gratttttisssss till honom! 
 
 
 

Får det lov att vara en skiva gurkmelon?

Kategori: Allmänt

 
Efter att ha pluggat matte och tittat på Tusen gånger starkare så har jag tagit lite mer gurkmelon. Hmm.. Gurkmelon? tänker ni.. Jo, ni förstår min melon är så pass osöt att den nästan smakar mer gurka. Men jag tycker gurka är helt okej så jag har snart ätit upp hälften av familjens melon själv. 
 
Här får ni en bild av mig på golvet när jag typ stretchar och ler lite skumt som en hamster. 
Nu ska jag dra på första avsnittet av Portkod 1321 och se om det kan va något för mig att se på när jag är själv.
 

Min fredag amigos

Kategori: Allmänt

 
Hejsan hoppsan! Söndag var det idag då.. Skönt om ni frågar mig. Ångest om ni frågar någon annan. 
 
Idag har jag läst lite om Hållbar Utveckling och även gjort ett gammalt nationellt prov i matte 1c. Ikväll ska jag chilla och käka pizzzza.. Kanske eventuellt troligtvis inte så tittar jag på hockeyn sen.. 
 
Skönaste dagen på länge var i fredags när jag var ledig förutom en lektion. Hade en Daniella-dag som avslutades med grill. 
 
Drog mig ut på en löptur nämligen, årets första (kanske sista? nejdå, det var helt okej jobbigt)
 
SUMMER IS THAT U?
 
 
Sedan drog jag fram alla mina kockkunskaper och lagade godaste hälsomaten.. (Don't worry, im not a hälsofreak.  klämde i mig typ 13 hallongrottor sen på kvällen)  Haricot Verts, äggröra och spenat, tonfisk och champinjonröra! Fy tusan alltså. (Ingredienserna låter äckliga.. Men det var gott!)
 
 
ADIOS
 

små och stora muskler i mikrokosmos

Kategori: Allmänt

 
Imorgon har hela klassen endast en lektion, 14.30-15.15. Med ett undantag. Jag, Daniella Karlsson, måste komma hit 8.25 och ha muntligt nationellt prov i spanska. Som tar ungefär en kvart. Så värt. 
 
Men klok och positiv som jag är så har jag en plan och ser det positiva med denna katastrof. Efter mitt prov så drar jag till gymmet. Vid nio alltså.. Sen hem, lunch och matteplugg. Och efter det tillbaka till skolan, en lektion och sen FREDAG OCH HELG. Anledning till att jag gymmar imorgon är att 1. jag tycker det känns mer värt att åka  till skolan tidigt på morgonen när alla andra har sovmorgon då och 2. ska inte simma på kvällen eftersom vi ska hem till Anna och fira henne.
 
SÅ AMIGOS, NU VET NI MIN PLAN. HOPPAS NI TYCKER SYND OM MIG LITE GRANN IAF. SPANA IN MINA MUSKLER SOM JAG SKA PUMPA PÅ GYMMET IMORGON. 
 
 
 

fuck racism

Kategori: Allmänt

 
Gooood evening
 
Nationella i engelska idag gick bra tror jag, det var väldigt tråkigt i alla fall.. 
 
 
 
Har tränat simning och sedan käkat melon resten av kvällen. Precis som jag trodde så blev jag så trött efter simningen att jag inte orkar räkna matte. Tragisk. Funderar allvarligt på att inte träna imorgon. Råplugga istället. 
 

 
En annan sak jag ska göra imorgon är att gå och lyssna på den sista ungdomspartisdebatten på vår skola. Imorgon ska de diskutera invandringtror jag. 
 
Här tänker jag visa er en av de vackraste materiella ting jag äger:
 
Jag älskar denna påse.
Och nej, jag gillar inte kärnkraft. Never did. 
 

Feet

Kategori: Allmänt

Rubriken syftar på engelska för fötter. Inte något fett. Så att vi är klara med den saken. 


Imorgon har jag nationellt prov i engelska. Hoppas det går bra, känner mig lugn. Det håller på fram till lunch och sen blir det LAX. Älskade fisk som jag åt till middag idag också.. Fast jag kan nog inte få för mkt av det. (Fast jo det finns nog möjlighet att bli förgiftad av alldeles för mycket fisk..)

Sen ska vi lyssna på debatt på samhällskunskapen och sen ha idrott! Så ser min sköna lilla dag ut. Spelade fotboll på dagens idrottslektion och det var skitkul! Älskar hur peppande många i klassen är mot varandra!

Mina fötter hälsar godnatt!  Sov gott!

 

Fina fysikflickor

Kategori: Allmänt

 
Nu har vi haft fysikredovisning om väderfenomen och vi var grymma. Typ. 
 
 
Snart har vi idrott sen ska jag och min älskade tand till tandläkaren.
Efter det drar jag till Marcus mormor och morfars hus.
De är inte hemma men Marcus skulle dit, knäpppppppis. 
 
 
 

Vilket kärlekspar!

Kategori: Allmänt

 
Hoppas ni känner igen det vackra kärleksparet häär nedan!
 
Eftersom att jag tog en ofrivillig sovmorgon imorse så är jag ju ganska pigg nu.. 
Så då har jag roat mig med onödiga saker som det ovan,
bara för att jag är pigg så betyder inte det att jag är pigg nog att plugga.
Har dock läst på om moln.. Hum, nödvändigt? Ja, eftersom att all kunskap är bra kunskap! 
Nu ska jag dock sova, godnatt!
 
mvh tönttjej96
 

Försovning

Kategori: Allmänt

Vaknade med panik imorse av att Marcus väckte mig kvart i 11... Försov mig som fan alltså. Somnade ju vid 11 igår så jag förstår inte hur jag kunde sova så länge. Ah ja, nu är jag här iaf. 
 
 

Härligt hörni

Kategori: Allmänt

Härlig statistik här på bloggen idag! På tal om statistik så ska jag ha muntliga nationella i matte imorgon.. Direkt på morgonen.. Fast resten av måndagarna brukar vara sköna, mest glida. Simning efter skolan också.

För er som undrar så är jag mindre ledsen över min tand. Smörjde in den med fettt mycket tandkräm.

Här kommer bild på vackra paret. Mitt hår skiftar i en otroligt ful grön färg. Ledsen för det. Borde fixa det. Anyway, trots det så är allt okej. Ingen söndagsångest här inte. Har ni det? Bara två nationella och en redovisning den här veckan, känns skönt (inte ironisk). Godnatt världen. Sov gott amigos

 

Avslagen tand

Kategori: Allmänt

 
En sak som ni kanske inte visste är att en av de saker med mig själv jag gillar mest är mina tänder. De är fett fina om jag får säga det själv. Aldrig haft problem med dom. Men klart att det ändrar sig. En av mina värsta mardrömmar blev verklig idag. Jag har slagit av en bit från min framtand. Vet inte hur eller när. Men jag har nu en vass framtand så imorgon blir det ringa tandläkaren på direkten. På grund av detta så har jag knappt pluggat idag. Har knappt pluggat på hela helgen. Men ärligt, det har varit skönt. Och det är inte kris. 
 
Jag gråter inombords över min tand. Ikväll drar jag till babe och låtsasåker longboard. 
 
 

apkul

Kategori: Allmänt

HEJ HOLA HELLO
 
Min fina pojke är på jobbet och jag segar sönder. Hahah. Men vi har lov. Fy vad skönt. Igår åkte vi ju longboard. Är fett taggad på att åka igen, apkul ju. Eftersom att pojken min ramlade och skrapade upp ryggen och fick ont i höften så kanske jag kan få åka desto mer. Skadeglädje x 1000
 
 
Det är väldigt roligt att sitta på den också!
 
Ikväll blir det pizzabak med Ebba, Angelica, Sema och Amanda. Måste dra och handla innan bara... Sen inatt kommer Marcus till mig och sover också. Myspys. 
 
Så nuuuu ska jag göra mig iordning och cykla ner på stan till Marcus tror jag, intalar mig själv att jag ska kolla lite matte 1c också..
 
Tröttchey96

Äventyr med B&B

Kategori: Allmänt

 
HEJSAN DÄR UTE MITT I NATTEN
 
 
Idag åkte jag och min fagre pojk till Bie. Där grillade vi med syskon, moder och moders skäggige. Sen gick jag, M och B n B (Bobo & Bella) ut på äventyr! 
 

 
Bella såg ett rådjur (Marcus intygar att det var på riktigt) och det var diskussioner om att ormarna inte skulle äta upp oss. Det var vääldigt skönt att vara ute i skogen, trots den nästan äckliga värmen. Crazy varmt. 
 
 
 
Bobo hittade en spindel, som fick mosdöden dö.. So I'll blame the rain on him. 
 
 
Sen för er som undrar så håller jag på att lära mig åka skateboard. Vi var ute nyss. Alltså fyf*n vad ni kommer få se. Ni kommer bli avundsjuka för att jag är så bra. Imorgon ska jag träna. You see me rollin' you hatin'
 

Min matkvällllllll

Kategori: Allmänt

 
HOLA, MAT MAT MAT
 
På grund av att extramoderns tåg blev försenat så fick pappa improvisera med maten. Och oj oj oj det gjorde han bra! Laxfilé, sallad och en extrabränd omelett (JA HAN BRÄNDE OMELETTEN FÖR MIN SKULL). Det var så otroligt gott och vackert att det inte ens var okej att ta kort. 
 
Som efterrätt blev det knäckglass, kanel och lite Family Guy. Tänk att mat och tecknat kan göra en så lycklig. 
 
 
 
GOTTA GO AMIGOS, CHILLPILL-SIMPSONS-LÅNG-HELG-MYSET KALLAR, ADIOS
 

Hanging

Kategori: Allmänt

 
Tjolahopp! Har precis gästbloggat hos Emmy! Det var kul.
 
 
Snart är det simning och sen är det LÅNGHELG. Jösses vad skönt. Ska sovaaaaaaaaaaaaaa, fett trött. Seriöst åh, bara för att jag började tänka på det så blev jag trött. Käre gode övre makt, låt träningen gå fort så att jag får åka hem och äta och sen lägga mig själv i min säng och titta på IQ-befriade tecknade program för barnsliga vuxna och äta något gott. Utan att tänka på allt stressigt. 
 

Min kärlek till algebra och tal som inte finns.

Kategori: Allmänt

Hejsan! Har tagit ett fint beslut om att inte vara "sjuk" imorgon pga matteprov. Jag ska ta tjuren vid hornen och skriva det satans provet. Har pluggat med fina pojken ikväll så jag har skaplig koll.

Det sorgliga är ju att jag faktiskt gillar algebra. Eller i alla fall det vi gör nu. Funktioner och tjafs. Tycker det är väldigt roligt ibland. Roligaste i matematiken iaf. Så jag skulle vilja ha mindre annat att göra, så jag kunde äga sönder på matten. Om hundra år eller så ska jag läsa en mattekurs ensam. Inget annat samtidigt.

Bjuder er på en kvalitetslös bild från ikväll. Mina bilder här på bloggen är det fruktansvärt dålig skärpa på. Men jag tänker inte köpa en systemkamera eller något just nu. Förstår för det första inte hur de fungerar. Och för det andra så är jag så pass pank (snål) och slösar på annat so I dont see the point with buying one. Det är ju innehållet på bilderna som räknas typ. Hahah. Men ah,


GODNATT AMIGOS HOPPAS NI DRÖMMER OM IMAGINÄRA ENHÖRNINGAR SOM INTE FINNS för det ska jag prov på imorgon. Inte enhörningarutan imaginära tal som inte finns. Typ roten ur -1 finns tydligen inte. Vi har prov på det men de finns inte. Teachers, what are uu guys doooin?

 
 

..

Kategori: Allmänt

Löjligt dålig statistik idag, hahah
 

Tråkigt inlägg

Kategori: Allmänt

Usch, imorgon har jag matteprov och jag är långt ifrån redo. Måste köra hårt på lektionen och även ikväll. 
 
Idrotten idag ska vara ute. Hoppas vi gör något kul. Haha. Kanske gymmar med älskling efter, eller så ska vi göra något annat. Får se hur det blir. 
 
 

Min sk8are

Kategori: Allmänt

Min fina pojke har skaffat longboard. Så på grund av min skräck för läskiga äckel i svarta bilar så fick han skatea bredvid mig hem. Och nu ska jag sova gott. Ny vecka imorgon.

Du är det finaste jag sett.

Melooooooonas

Kategori: Allmänt

Goddagensgoddagens 
 
Kvällen igår spenderades hemma hos Sema med NA-tjejerna och Semas moders gudomliga turkiska mat, har inte ätit så mycket på väldigt länge. 
 
 
Nu ska jag fortsätta med spanskarepetition inför morgondagens 4 timmarsnationella.
 
MEEEEEELOOOOOONAAAASSS 
 
 

10,4 grader celsius var det här i staden

Kategori: Allmänt

 
Tjeeeeenare
 
Simmade med denna vackra varelse för ett tag sedan
 
 
Och sedan köpte jag på mig lite naturgodis och en sådan här:
 
Så nuuuuu mååååste jag plugga matte. Med en långhårig pojke som ska hålla vakt. 
 

Biologifredag

Kategori: Allmänt

 
Hej hola 
 
Nu ska vi ha biologi. Yeah. Visste ni att när en art blir två arter så är de två arter först när de inte längre kan para sig med varandra och få fertila ungar? Nu vet ni. 
 
 
Sen är det fredag. Eller det är det nu med. Så ah. Sen är det fortfarande fredag. AWWWWESOME
 

fisk och matte

Kategori: Allmänt

 
På grund av ömmande rygg så blev det endast ett halvt mespass med typ puls död som högst. Väl hemma fick jag lax. För er som inte visste så älskar jag fisk. De flesta fiskar iaf. Min favoritmat är följande:
 
- Makrill i tomatsås
- tonfisk
- stekt lax
- lax i ugn
- varmrökt lax
- sprödbakad fisk
- stekt fisk
- potatisgratäng
- potatisbullar
- farmors mat. Bäst av allt.
 
Så ah! You get the point? I like fish. Och på sista tiden så har jag typ matats med fisk konstant. För någon vecka sedan åt jag typ fisk 5 gånger. Praise the lord for fish.
 
Resten av kvällen har jag roat mig med detta: (äter inte fisk hela kvällen vet ni)
 
 
Min bästa vän ikväll har varit:
 
 
Har inte använt den då allt handlat om ekvationer med bokstäver, men den har legat bredvid mig som mentalt stöd. 
 
 
Men nuuuu ska jag sova och hoppas att min rygg mår bra imorgon. Nationella prov i engelska direkt på morgonen, så en riktig jättefrukost ska jag se till att hinna med. Hmmm, fisk kanske?
 
 

glosor

Kategori: Allmänt

 
Kul kul.
 
 
japp, 282 glosor. And this is just the beginning of the end. 

16-årig pensionär

Kategori: Allmänt

 
HEJ HEJ MÄNSKLIGHETEN. 
 
Jag har typ sjukt ont i ryggen (ja ni är välkomna att tycka synd om mig) och vill typ lägga mig på rygg och stirra upp i taket resten av dagen. Har varit och sjuksyster och fått Iprensmörj och en alvedon. Min muskel var tydligen lite stel. Jo ja, jag vet. 
 
 
 
Idag har vi sista kemilektionerna innan repetitionsperioden innan kursprovet börjar. Spännande. 
 
Efter skolan ska jag, Sema och Angelique kanske gå på spanskastödet. Inför provet på måndag. Sen får vi se om jag simmar. Om jag kan så vore det ju bra. Annars kanske jag drunknar. Mindre trevligt. 
 
 
 

Första maj & äventyr

Kategori: Allmänt

 
Nämen hejsan hejsan.
 
Idag har jag och min skogshuggarman varit ute i skogen. Vi hittade 3 st vildsvinskranium, 2 st vildsvinskäkar, en älgkäke och massor av andra ben. jag råkade även trampa ner i ett hål (skräckupplevelse för skraj brud)
 
 
 
Paret som aldrig blir bra på bild tillsammans. 
 
Vi avslutade dagens äventyr med årets första dopp (i sverige i alla fall)!
Det var kallt och efteråt hade ens ben domnat. Men ah, det var skönt när man kommit upp! 
 
 
Adjö, nu MÅSTE jag fortsätta med matten. Annars får jag inte titta på nya delar av Simpsons och Family Guy med mannen ikväll!